آیا پیاز با گرم شدن نرم می شود؟! خوب، این پیاز داغ برای پخت و پز خوب است. اما گاهی برای تزیین غذا به پیاز طلایی و تفت داده شده نیاز داریم. بیشتر برای تزئین کشک برنجال، سوپ یا هر غذای دیگری. در این مطلب روش های مختلف تهیه پیاز کبابی و رنگی را برای شما شرح می دهیم.
مواد لازم برای تهیه پیاز داغ و تند
روی آینه
روغن را به میزان لازم سرخ کنید
در صورت نیاز نمک
طرز تهیه چیپس پیاز داغ:
پیاز را به ورقه های نازک برش دهید. ریشه پیاز را کامل بگیرید.
آب را در یک قابلمه بجوشانید. پیاز را به آب در حال جوش اضافه کنید، کمی نمک اضافه کنید و پیاز را به مدت 5 دقیقه بجوشانید!
بعد از 5 دقیقه پیازها را آبکش کنید، اجازه دهید آب آنها گرفته شود!
یک ظرف کوچک عمیق مانند شیر جوش انتخاب کنید و روی آتش بگذارید و داخل آن روغن بریزید.
وقتی روغن داغ شد مقدار کمی پیاز به روغن اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید. بعد از مدتی حرارت را کم کنید و اجازه دهید پیازها طلایی رنگ شوند! در این مدت پیازها را هر از گاهی هم بزنید و وقتی دیدید که قهوه ای طلایی می شود به هم زدن ادامه دهید تا قهوه ای طلایی شود!
**با این روش پیاز داغی به دست می آورید که کاملا ترد، خشک و ترد است و مهمتر از همه چرب نیست و برای تزیین عالی است!!
روش های دیگر برای تهیه پیاز داغ
√ اگر می خواهید پیازهای سرخ شده ترد بیشتری داشته باشند، قبل از سرخ کردن، کمی در شیر خیس کنید و پس از بیرون آوردن روی دستمال خشک کنید.
آب را بجوشانید. پیاز را خلال کرده و به آبجو اضافه کنید. بعد از حدود 7 دقیقه آبکش کنید و بعد از تمام شدن آب آن را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا کاملا خشک شود.
حالا روغن سرخ کردنی را گرم کنید. مقدار کمی پیاز داخل آن بریزید. مقدار روغن نباید کم باشد. معمولا در ابتدای کار پیاز داغ را هم نمی زنند چون زمان زیادی می برد تا سرخ شود. اما وقتی قهوه ای شد، مرتب هم بزنید. در آخر فیلتر کنید تا روغن اضافی گرفته شود. فقط یادتان باشد پیاز را با حرارت ملایم سرخ کنید.
√ روش دیگر پخت پیاز داغ که سریعتر است این است که ابتدا خلال های پیاز را در کمی آب گرم کنید تا نرم و کریستالی شوند. پس از تخلیه آب، روغن را اضافه کنید.
:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 38
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11